BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

cafégasten blussen brandje aan bestelwagen

Langs de Andries Pevernagestraat in Harelbeke brak woensdagavond brand uit aan het motorblok van een bestelwagen. Dat gebeurde iets voor 19 uur.  “Ik was net aan café Florence (gelegen op de hoek van de Ballingenweg met de Andries Pevernagestraat, nvdr.) gepasseerd toen enkele cafébezoekers naar me toe kwamen gelopen omdat ze rook van onder de motorkap zagen komen”, vertelt de bestuurder. “Zelf had ik niks door en in een mum van tijd hadden ze brand geblust met een poederblusser, maar het is toch schrikken”, aldus de man. Intussen was ook de brandweer verwittigd, maar die kon zich beperken tot een korte controle en keerde al snel terug naar hun kazerne. De wagen, die na het brandje nog startte, werd getakeld.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 september 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws