BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen knalt tegen geparkeerde bestelwagen in Harelbeke

Wagen knalt tegen geparkeerde bestelwagen in Harelbeke
Foto: NDZ
Langs de Kortrijksesteenweg deed zich zondagmorgen iets na vier uur een spectaculair verkeersongeval voor. De bestuurder van een Toyota, die de Kortrijksesteenweg volgde richting het centrum van Harelbeke, reed ter hoogte van benzinestation DATS 24 achteraan in op een geparkeerde bestelwagen. Die werd door de klap tientallen meter weggeslingerd en kwam tot stilstand tegen een vlaggenmast aan de overzijde van de weg. De 26-jarige bestuurder liep bij het ongeval slechts enkele schrammen op, maar bleek te diep in het glas te hebben gekeken. Ook zijn wagen liep bij de crash zware schade op en is rijp voor de schroot. Omdat de man zich agressief opstelde tegenover de politie-inspecteurs, werd hij een tijdlang bestuurlijk aangehouden. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken en olie van de rijbaan te verwijderen. Tijdens de takel- en opruimwerkzaamheden bleef de Kortrijksesteenweg plaatselijk afgesloten, maar gezien het nachtelijke uur veroorzaakte dit weinig hinder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen