BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Kijk een maand gratis naar streams op onze kosten!

Streams Op maandag 14 september is Streamz echt uit de startblokken geschoten. Op het nieuwe streamingplatform van Telenet en DPG Media kan je terecht voor een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe Vlaamse series als klassiekers van eigen bodem, docu’s, een kidszone en de strafste internationale films en reeksen, meteen goed voor meer dan 1000 titels bij de start. Streamz is beschikbaar voor iedereen via de Streamz-app en via Streamz.be.  Het televisielandschap veranderde de afgelopen jaren enorm. Naast klassieke lineaire televisie werd streaming en ‘on demand’ tv kijken steeds populairder.  Bij Streamz wordt het lokale aanbod verder aangevuld met een grote catalogus van titels van DPG Media, SBS en VRT zoals Safety First, Studio Tarara, Amigo’s, Callboys, Geub, FC De Kampioenen, De Dag, De Ronde en Eigen Kweek. Bij het uitgebreide internationale aanbod horen onder andere titels van Universal, Showtime, ViacomCBS en alle titels van HBO. De volgende series verschijnen alvast dit najaar: Love Life met Anna Kendrick, The Third Day met Jude Law en The Undoing van de makers van Big Little Lies.   Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website Streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). De klant sluit een maandabonnement af voor €11,95 voor Streamz en €19,95 voor Streamz+. Elk abonnement geeft toegang tot 4 gelijktijdige streams in HD en per abonnement kunnen er 5 kijkprofielen aangemaakt worden, waaronder een specifiek profiel voor kids. Zo kan iedereen in het gezin genieten van een gepersonaliseerde Streamz-ervaring. Streamz heeft een slimme recommendatiefunctie, die gebaseerd is op het technologisch hoogstaand platform van VTM GO. Hierdoor worden titels aanbevolen op basis van wat er eerder bekeken werd en heeft dus iedereen zijn eigen ‘unieke’ Streamz. Je kan ook downloaden en offline bekijken.  Telenet-klanten kunnen Streamz ook bekijken via hun digitale televisie. Alle Telenet Play-klanten worden automatisch overgezet naar dit nieuwe aanbod. De Belgische Radio Unie mag echter enkele van zijn websitebezoekers gelukkig maken met een maandabonnement van het gloednieuwe Streams.  Wie ons kan vertellen hoeveel streams je tegelijkertijd in HD kan bekijken en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 november 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze maandabonnementen!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice