BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Fit zonder fitness

Fit zonder fitness Fit zijn betekent dat je je gezond en energiek voelt, dat je over voldoende energie beschikt om de dingen te doen die ‘moeten’ maar ook om te genieten. Fitheid is dus niet enkel en alleen sportief of gespierd zijn. We moeten vandaag veel te veel, maar klopt dit wel? Hoe behoud je zoveel mogelijk energie om naast de verplichte dingen ook toe te komen aan die dingen die je écht wil. In dit boek biedt Frédéric Heylen de handvaten om het maximale uit jouw leven te halen zonder dat je jezelf voorbij loopt. Als personal coach helpt Frédéric dagelijks heel wat mensen om zich beter in hun vel te doen voelen. Voor het eerst bundelt hij zijn tips en tricks in deze handleiding voor een energiek leven. Hij staat niet alleen stil bij voeding en beweging, maar ook ontspanning en mindset komen aan bod. Het uiteindelijke doel van dit boek is om de lezer bij de hand te nemen op de weg naar een fit leven om zoveel mogelijk te kunnen genieten. Want draait het tenslotte daar niet om in het leven…. Alle info : www.borgerhoff-lamberigts.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving