BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Stefaan Degand brengt een indrukwekkende ode aan het leven

Degand Er bestaan zo van die boeken die zich tijdens het lezen onvermijdelijk gaan nestelen in elke vezel van je lijf. ‘Dag liefje, met Mila gaat het goed en ik klungel lekker verder’ van Stefaan Degand is er zo eentje. ‘Liefje’ is het allermooiste woord dat Stefaan Degand kent, hij zou het honderdduizend keer kunnen zeggen. Dat ‘liefje’ gaat in de eerste plaats over zijn echtgenote, die er nu niet meer is, en over zijn dochter Mila. Doe jezelf een mooi cadeau en lees dit indrukwekkend boek. Het is een middelvinger naar de dood, een ode aan het leven, en een boek dat tegelijk oorverdovend luid en ontroerend stil is. Een rouwboek kan maar één titel hebben ‘Los het op’ Je moet er zelf een schrijven, niemand zal je verdriet regelen of managen. Rouwen moet je zelf doen en niet te veel woorden aan vuil maken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Wat maakt Thomas De Gendt beter? 

Thomas De Gendt is gamer, bierliefhebber en kan een Rubik’s Cube oplossen in minder dan één minuut. Men zou daarnaast bijna vergeten dat hij ook