BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Maak een fijne plek van je hoofd 

Steven Laureys Je brengt het grootste deel van je leven door in je hoofd. Je kan er dus maar beter een fijne plek van maken. Neuroloog Steven Laureys pleit daarom al jaren voor meditatie. Het zorgt voor minder stress en angst, een scherpere geest, beter slapen, lagere bloeddruk en gezonder ouder worden. Eerder schreef dr. Laureys de bestseller Het No-nonsense meditatieboek, dat een  theoretisch en wetenschappelijk kader geeft voor meditatie. Vandaag ligt de langverwachte opvolger in de winkel: Het No-nonsense meditatie oefenboek. Een praktisch boek met tientallen meditatieve oefeningen die je overal kan doen doorheen de dag. De oefeningen zijn zeer toegankelijk en worden wetenschappelijk toegelicht. Het boek verscheen bij Borgerhoff & Lamberigts.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 januari 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Wat maakt Thomas De Gendt beter? 

Thomas De Gendt is gamer, bierliefhebber en kan een Rubik’s Cube oplossen in minder dan één minuut. Men zou daarnaast bijna vergeten dat hij ook