BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Lynn Pinsart en Flore Deman debuteren met beestige boekenreeks voor kinderen

Koala Een kakverhaal en een knalverhaal, brengen wij tot bij u, met veel gespetter en getoeter! Lynn Pinsart (Antwerpen) en Flore Deman (Waregem) debuteren met twee hilarische, maar natuurgetrouwe (de tong van de giraf is uiteraard blauw) boeken over het dagelijks leven van de dieren in de zoo. Koala zit verstopt werd een echt kakverhaal en Giraf wil ook een geluid een echt knalverhaal. Met beide boeken moet je schuddebuiken van het lachen, omdat de teksten rechttoe rechtaan zijn en de dieren gewoon zeggen waar het op staat. Een drol is en blijft uiteindelijk ook gewoon een drol. De illustraties daarbij zijn een ware streling voor het oog. Prachtig van begin tot eind, verwondering alom.  Het is ochtend, de zoo ontwaakt. En meteen duiken er twee gigantische problemen op! Koala zit verstopt (zijn buik, zo blijkt) en Giraf wil ook een geluid (anders is het zo stil). Laat het me even simpel stellen: één verhaal over kak en één verhaal over protjes. Kan niet anders dan met veel gespetter en getoeter onthaalt te worden, toch? Beide boeken worden door Pelckmans uitgegeven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving