BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

CKS gamers collab als eerbetoon aan Kastiop

Kastiop Belgisch modelabel CKS creëerde samen met Kastiop en JustJade een exclusieve capsulecollectie voor de gaming enthusiasts. De typische gamerslang en artworks die in deze collectie centraal staan, werden gebaseerd op inside knowledge van YouTubers JustJade en Kastiop. Na zijn dood werd samen met de ouders van Kastiop (Kacper Przybylski) besloten om de collectie te ontwerpen als eerbetoon aan Kastiop, zijn creativiteit en zijn fans. Van elk verkocht item uit deze collectie schenkt CKS 5% aan het goede doel WatWat (www.watwat.be), dat meehelpt om bij te dragen aan de mentale gezondheid van jongeren. De collectie is vanaf april, net voor de Paasvakantie, verkrijgbaar in de CKS-stores en op de CKS-webshop. Vanuit de vraag wat kids vandaag bezig houdt, kwam CKS op het idee een gaming collectie te ontwerpen samen met enkele YouTubers. In de zoektocht naar YouTubers met een trouwe fanbase die kindvriendelijke content maken, kwam CKS terecht bij JustJade voor de meisjes en Kastiop voor de jongens. De gaming collectie werd door het CKS-designteam gecreëerd op basis van input van JustJade en Kastiop. Zo werd er typisch gamerslang en gaming gerelateerd artwork in de collectie gebruikt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 maart 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving