BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Vergeten pot op vuur zet woning onder rook

Vergeten pot op vuur zet woning onder rook
Foto: FVL
Zondagnamiddag kreeg Brandweer Ieper een oproep voor brand gebouw in de Bukkersstraat te Ieper. De bewoners hadden een pot op het vuur gezet en zaten buiten op het terras toen ze merkten dat het allemaal rook was in de woning. Daar ze niet meer durfden naar binnen te gaan, verwittigden ze de brandweer. Bij aankomst van de brandweer moesten ze een ruit stukslaan van de voordeur om zich toegang te kunnen verschaffen tot de woning. Na het wegnemen van de pot was het gevaar geweken en kon de brandweer de woning ventileren. Niemand raakte gewond en de schade bleef beperkt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te