BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Soupapke en zijn trawanten vieren dit jaar hun dertigste verjaardag

Foto NSK
Foto NSK
Een vast item op de Ezelsfeesten zijn Soupapke en zijn trawanten.  Ditmaal mag de Kuurnse revue die elk jaar opnieuw tijdens hun openlucht theater die doorgaat op de pui van het gemeentehuis en een eigen kijk op de wereld brengt met hier en daar een lokale kwinkslag dertig kaarsjes uitblazen.   Het gezelschap die bestaat uit Jos Depypere alias Soupapke, Lien Vanhauwaert, Paul Declercq, Sybe Vandemeulebroucke, Rik Nuyttens, Viviane Rigolle, Frederick Tytgat, Jan Vanwijnsberghe en Carla Meyhui zijn alvast klaar voor hun verjaardageditie.   Vrijdagavond oefende het gezelschap nog een laatste keer hun optreden die ze zaterdag klokslag 11 uur zullen brengen voor het talrijk opgekomen publiek.  De Kuurnse Revue hoopt alvast dat de weergoden geen roet in het eten komen gooien, gezien ze naast hun theater ook nog twee nieuwe liedjes zullen brengen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws