BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Win de CD ‘Electronica’ van Jean – Michel Jarre

Jean-Michel Jarre Electronica 1: The Time Machine is het veertiende album  van Jean-Michel Jarre.  Aan het album verleenden vijftien artiesten hun medewerking. Electronica 1 is Jarres eerste album met nieuw materiaal sinds Téo & Téa uit 2007 en vormt het eerste deel van een tweeluik. Electronica 1 bevat bijdragen van Air, Laurie Anderson, Armin van Buuren, Boys Noize, John Carpenter, Vince Clarke, Robert “3D” del Naja van Massive Attack, Fuck Buttons, Gesaffelstein, Lang Lang, Little Boots, M83, Moby, Tangerine Dream en Pete Townshend van The Who. Het nummer Zero Gravity is het laatste nummer waaraan Edgar Froese van Tangerine Dream heeft gewerkt voor hij stierf. Het album werd aan Froese opgedragen. Zes nummers van het album verschenen als singles. Het album kreeg een Grammy-nominatie voor Best Dance/Electronica Album bij de 59e Grammy Awards.   De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren van het nieuwe album Electronica 1: The Time Machine wegschenken aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen waar Jean Michel Jarre werd geboren, het was op 24 augustus 1948, en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 10 november 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s die we mogen wegschenken!  Succes alvast!    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 oktober 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice