BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Ga op onze kosten kijken in Kinepolis naar H4Z4RD

H4Z4RD Sinds kort is de film H4Z4RD te zien in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt en Kortrijk.  De film handelt over Noah Hazard (Dimitri Thivaios) die gek is op zijn Lexus-sportwagen en die zich geen leven kan voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen.  Zijn vriendin Lea (Jennifer Heylen) vraagt hem om hun dochtertje Zita af te halen van school, maar eerst wil hij nog een ritje maken  Zijn neef Carlos (Jeroen Perceval), heeft hem namelijk een dienst gevraagd. Het blijkt dat Carlos samen met Kludde (Frank Lammers) een overval wil plegen en ze willen dat Noah de vluchtwagen bestuurt.  Wanneer deze klus echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…  BRU mag vijf duotickets weggeven voor deze bioscoopfilm aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen wie de film regisseerde en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 21 september 2022 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van de duotickets die we wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 augustus 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden