BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Foto: Milla Goethals verkozen tot nieuwe Miss Fashion

Foto NSK
Foto NSK
Zaterdagavond vond in de Eskimofabriek te Gent de finale plaats van Miss Fashion.  In totaal deden daarbij 25 finalistes een worp naar het kroontje, waaronder ook enkele West-Vlaamse kandidates. Milla Goethals (18), een studente rechten, die woonachtig is in Antwerpen werd uiteindelijk op het einde van de avond gekroond tot de nieuwe Miss Fashion. Britt De Rockere (23), eveneens uit Antwerpen kreeg het lintje van eerste runner up en nog een heleboel andere titels. Amber Verbiest (23) uit Beerse mocht de top drie afsluiten. “Het was even schrikken toen ik mijn naam hoorde vallen als nieuwe miss Fashion op het einde van de avond”, vertelt Milla Goethals, “Uiteraard ben ik dolgelukkig met de titel, maar eveneens heel dankbaar voor de kansen die ik kreeg tijdens de aanloop naar de finaleavond toe.  Voor mij was alles nieuw, gezien dit mijn eerste missverkiezing was waar ik aan deelnam.  Eigenlijk hou ik enkel en alleen maar positieve ervaringen over aan dit avontuur.   Ongetwijfeld ga ik een heel druk jaar te gemoed met een druk bezette agenda, maar desondanks ben ik van plan om deze te blijven combineren met mijn studies rechten. De Wevelgemse Raychel Coolsaet (16) werd verkozen tot Miss Tourism 2022 Belgium.   Raychel is studente Bio Esthetiek aan het RHIZO te Kortrijk en was meteen ook de jongste finaliste uit het gezelschap.  Miss Fashion is een nationale verkiezing waar zelfs finalistes meedingen naar de titel van over onze landsgrenzen heen.  “Mijn beoogde doel van mijn deelname aan Miss Fashion was om mijn zelfvertrouwen een boost te geven en aan te tonen aan mijn leeftijdsgenoten dat alles aan zo’n jonge leeftijd zeker en vast mogelijk is, hoe je er ook uitziet!”, vertelt Raychel, “Voor mij was alvast alles nieuw gezien het mijn eerste deelname was aan dergelijke verkiezing.  Door het parcours die ik aflegde bij Miss Fashion moet ik toegeven dat ik heb ontdek dat ik enorm graag voor de lens sta voor fotoshoots, een talent die mij tot voor mijn deelname onbekend was.  Ik ben alvast gelukkig met de titel die ik behaalde, het betekend alvast veel voor mij.“  De verkiezing Miss Fashion legt vooreerst haar aandacht op mode én het zich goed voelen als jonge vrouw in het werkveld en niet zozeer op de stereotypes van andere missverkiezingen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 oktober 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws