BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Air Arabia, een nieuwe maatschappij die zal investeren in de Luchthaven van Rijsel in 2023

above the clouds

Air Arabia, de belangrijkste lagekostenluchtvaartmaatschappij in Marokko, kondigt zijn aantocht naar de Luchthaven van Rijsel aan en de lancering van een nieuwe route naar Oujda (Marokko). ​Vanaf 21 juni 2023 zal Air Arabia dan ook haar klanten elke woensdag rechtstreekse vluchten aanbieden:

  • Vertrek Oujda 06:00 – Aankomst Rijsel 09:55
  • Vertrek Rijsel 10:45 – Aankomst Oujda 12:40​

Oujda ligt in het uiterste noordoosten van het land, op de grens van de oostelijke Rifstreek; door de nabijheid van de haven van Nador en Saidia is het een belangrijk kruispunt binnen de oostelijke regio.

Airarabia2

De badplaats Saidia onderscheidt zich door haar fijne zandstranden en haar wereldberoemde hotels die klaar staan om toeristen uit de hele wereld te ontvangen. Klanten van Air Arabia zullen hun rechtstreekse vluchten naar Oujda kunnen boeken via de website www.airarabia.com, of door contact op te nemen met het callcenter of erkende reisbureaus.  Klanten van Air Arabia zullen ook kunnen profiteren van de nieuwe online check-in service waarmee ze direct op de website of app van Air Arabia kunnen inchecken. Daarnaast kunnen klanten profiteren van het AirRewards getrouwheidsprogramma.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 februari 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws