BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Klaar voor de Walibi Summer Nights?

Walibi

Walibi Belgium organiseert op 11, 12 en 14 augustus drie ‘Summer Nights’. Tijdens deze zomernocturnes zal het park van 10.00 tot 22.00 uur geopend zijn met tal van feestelijke activiteiten voor alle leeftijden. Maar Walibi heeft nóg een verrassing in petto… Vanaf 11 augustus kan het publiek ook kennismaken met de nieuwe familie-attractie Silverton!
Tijdens de Summer Nights op 11, 12 en 14 augustus kunnen bezoekers vanaf 18 uur genieten van diverse straatanimaties doorheen het park. ​ Een fanfare, jongleurs, vuurspuwers, linedance… ’s Avonds zullen maar liefst 8 verschillende activiteiten de wandelpaden van Walibi extra animeren.Naast de 41 bestaande attracties en 8 ‘Summer Nights’-animaties zullen er ook 3 podia in het park terug te vinden zijn, waaronder een Silent Disco aan de voet van de Weerwolf. Feestvierders worden in dit feestelijk concept uitgerust met een draadloze koptelefoon, waardoor ze de muziek van de dj op het podium kunnen horen. Verder kunnen oplettende bezoekers ook 2 extra verborgen podia in het park ontdekken. Alle info : www.walibi.be
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2023
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws