BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Nieuwe uitbaters voor Marktfrituur in Harelbeke

Vanaf 1 oktober 2023

Op 1 oktober 2023 gaat er een nieuwe fase van start voor de welbekende Marktfrituur in Harelbeke. Op die dag nemen Merel en Stef de uitbating van de frituur over.  Bijna 29 jaar geleden begonnen Curd en zijn vrouw Ann deze zaak en bouwden de frituur onafgebroken uit tot de succesvolle zaak die het vandaag is.

Afscheid nemen

Het moment is voor Curd en Ann aangebroken om afscheid te nemen, maar ze laten hun geliefde frituur in de enthousiaste handen van Merel en Stef achter. Merel hielp al geruime tijd mee in de Marktfrituur en kent dus als geen ander de kneepjes van het vak.  Ze staat te popelen om samen met Stef de traditie voort te zetten.

Schepen Kathleen Duchi: “Voor de klanten verandert er weinig. De vertrouwde kwaliteit en lekkere smaak blijft behouden, maar nu met nieuwe gezichten achter de toonbank. We wensen Stef en Merel alle succes toe!”

Meer informatie: https://www.weekendvandeklant.be/handelaar/schrijf-je-in/

Merel en Stef aan het werk zien kan vanaf zondag 1 oktober, wanneer zij officieel de nieuwe uitbaters worden van de Marktfrituur Harelbeke.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws