BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Tijdelijke sluiting Luchthaven Oostende

Tijdelijke sluiting Luchthaven Oostende

De start- en landingsbaan van de Oostendse luchthaven worden grondig gerenoveerd tussen 25 januari en 28 maart 2024. De luchthaven zal tijdens deze periode gesloten zijn, waardoor er gedurende deze 9 weken geen TUI-vluchten kunnen vertrekken of landen. TUI voorziet voor elke reiziger die een vlucht of een pakketreis heeft geboekt vanuit Oostende, de mogelijkheid om op dezelfde dag vanuit Brussel te vertrekken of naar Brussel terug te vliegen.

TUI Fly voorziet voor alle betrokken reizigers een vertrek vanuit Brussel

De renovatie dringt zich op om veilig vliegverkeer in de toekomst te blijven garanderen en om ervoor te zorgen dat de luchthaven, in de komende jaren, operationeel kan blijven. De impact van deze werken maakt het voor de luchthaven onmogelijk om tijdens die periode operationeel te blijven. Een tijdelijke sluiting van ongeveer negen weken – tussen 25 januari en 28 maart 2024 – is daarvan het gevolg.

Spaanse bestemmingen

Door deze overmachtsituatie kunnen de 12 vluchten per week van TUI Fly naar de vier Spaanse bestemmingen Tenerife, Gran Canaria, Malaga en Alicante tijdens die 8 weken niet worden uitgevoerd.

Voor alle reizigers die een vlucht of een pakketreis hebben geboekt vanuit Oostende voorziet TUI een alternatief uit Brussel tegen dezelfde prijs en met een vertrek op de voorziene dag.

Elke betrokken reiziger werd hierover intussen persoonlijk ingelicht. Wie tijdens deze periode vertrekt maar buiten deze periode terugvliegt, of andersom, zal de mogelijkheid hebben om desgewenst alle trajecten om te boeken naar Brussel. Met deze flexibiliteit komt TUI tegemoet aan de reizigers die gebruik moeten maken van de parking op de luchthaven.

De duizenden TUI-klanten kunnen vanaf de paasvakantie weer in de beste omstandigheden vanuit de Luchthaven Oostende-Brugge vertrekken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 september 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Tui

TUI Belgium op zoek naar 360 nieuwe medewerkers

OOSTENDE/ZAVENTEM – TUI Belgium, de grootste reisorganisatie van het land, is op zoek naar 360 nieuwe collega’s op verschillende departementen: stewards(essen) voor de luchtvaartmaatschappij, studenten