BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Lees-en tekenplezier in het Kasteel ​van Gaasbeek

Lees- en tekenplezier in het Kasteel ​ van Gaasbeek

GAASBEEK – In november promoot de VRT een hele maand lang het boek en leesplezier in al zijn vormen. Daarom organiseren ze deze maand extra sessies van de voorleesclub. Eén van die sessies gaat door in het Kasteel van Gaasbeek.

Een primeur zeker omdat het kasteel normaal gezien zijn poorten in de winter gesloten houdt. Maar voor deze fijne voormiddag vol lees-en tekenplezier wordt er een uitzondering gemaakt.

VRT Voorleesclub en Gerda Dendooven

In de zéér tot de verbeelding sprekende ridderzaal, duiken Minister van Onderwijs Ben Weyts en Ketnet-wrapper Nona ’t Jolle, op zaterdag 25 november van 10u tot 12u, met een zestigtal kinderen en ouders in een verhaal vol ridders en avontuur. Ook Frederik Delaplace, CEO van de VRT en Karen Donders, directeur publieke opdracht VRT, zullen aanwezig zijn.

Na de voorlees sessie organiseert VRT ook een tekenworkshop met schrijfster en illustratrice Gerda Dendooven. De workshop vindt plaats in het voormalige koetshuis van het kasteel. Tussendoor en nadien kunnen de kinderen spelen in de binnentuin van het kasteel en zich even opwarmen aan een lekkere kop warme chocolademelk.

Wil je er graag bij zijn? Bevestig dan je aanwezigheid vòòr vrijdag 24 november door te mailen naar margo.destrijcker@vlaanderen.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 november 2023
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Evenementen, Nieuws