BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Grote belangstelling voor Feux D’Hiver

KORTRIJK – Afgelopen zaterdag vond in de guldensporenstad het spektakel Feux D’Hiver plaats, een evenement waar vuur, gezelligheid en veel spektakel centraal stonden.  Het gerenommeerde gezelschap Karnavires bracht er een indrukwekkende winterse vuurshow. 

Met meer dan dertig jaar ervaring staat Karnavires trouwens bekend om hun grootschalige straatoptredens die door heel Europa reizen.  Karnavires, afkomstig uit Mimet, niet ver van Marseille, heeft zijn sporen verdiend met evenementen en voorstellingen die de verbeelding van het publiek aanspreken. Deze maal was het Albertpark de plaats waar het gezelschap hun vurige winteroptreden bracht.  Feux D’Hiver was echter niet aan zijn proefstuk toe, maar werd na een kleine pauze vorig jaar nieuw leven ingeblazen.  Het winters festival georganiseerd door Bolwerk en de Kortrijkse Stadsschouwburg kan was aangenaam verrast door de grote opkomst en kan alvast spreken van een succesvolle editie.

Foto’s Hendrik Lefebvre

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 december 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Foto Reportage, Nieuws