BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Virtuele Walibi jobdag op maandag 15 januari 2024 om 18u30

Virtuele Walibi jobdag op maandag 15 januari 2024 om 18u30

WAVER – Het iconisch themapark kondigt het begin van zijn wervingscampagne voor het seizoen 2024 aan. Dit jaar openen zowel Walibi als Aqualibi hun deuren voor iedereen die zich bij het team wil voegen. Er zijn 300 studentenposities en 300 seizoensgebonden posities vacant.

Zoals elk jaar is Walibi op zoek naar talent voor verschillende spannende functies: schoonmaakmedewerkers, receptiemedewerkers, winkelverkopers, veelzijdige animatiemedewerkers, medewerkers voor attracties en horecapersoneel. Zijn zullen vanaf de opening (op zaterdag 30 maart 2024) de bezoekers verwelkomen.

Ben je een dynamische, vriendelijke persoon en heb je een sterk gevoel voor klantenservice, dan biedt Walibi jou een unieke kans om deel uit te maken van de Walibi-ervaring. De seizoenscontracten lopen over meerdere maanden (lente, zomer, Halloween, en voor sommigen zelfs Kerstmis) met de mogelijkheid tot contractverlenging.

Virtuele jobdag

Daartoe organiseert Walibi op maandag 15 januari 2024 om 18u30 een virtuele Walibi jobdag. Het is de bedoeling om op dat moment, zoveel mogelijk mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in een baan bij Walibi of Aqualibi. Er zal uitgebreide informatie worden verstrekt over het werken binnen het bedrijf en het is tevens een unieke gelegenheid om de teamleiders te ontmoeten.

Al enkele jaren lang hanteert het park een innovatieve aanpak door traditionele cv’s te vervangen door presentatievideo’s. Geïnteresseerde kandidaten dienen enkele vragen te beantwoorden via een platform, waarbij ze uitleggen waarom ze zichzelf als de ideale kandidaat voor de beschikbare functies beschouwen.

Walibi hanteert een inclusieve benadering bij werving, waarbij de nadruk ligt op persoonlijkheid en sociale vaardigheden, zonder vereiste voor voorafgaande ervaring. Een uitzondering geldt voor de functies van logistiek medewerker en DMH (Dringende Medische Hulp), waarvoor bovendien een specifieke training is vereist. Iedere medewerker krijgt een uitgebreid opleidingstraject, gericht op de functie van ’toeristisch onthaalmedewerker’.

Praktisch

De informatiesessies vinden plaats op 15 januari (virtueel evenement) maar ook op 17 en 22 januari 2024. De uiterste sollicitatiedatum is 22 januari. Sollicitatiegesprekken worden gehouden van 29 januari tot 16 februari; de trainingen staan ingepland van 4 tot 22 maart. De aanvangsdatum van de contracten is ofwel 18 maart ofwel 25 maart 2024.

Iedereen die geïnteresseerd is wordt uitgenodigd om online te solliciteren op www.walibi.be, sectie ‘Jobs’.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 januari 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws