BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Dan toch nog hoop voor de Happy Handmadebeurs?

Happy Handmadebeurs

KUURNE – Vandaag vond in zaal Kubox te Kuurne de negende en voorlopig laatste Happy Handmadebeurs plaats. Hoewel de organisatie voorlopig de deur op een kier laat staan voor een mogelijk vervolg, was dit evenement een memorabel moment voor de bijna 500 bezoekers die de beurs bijwoonden. De Happy Handmadebeurs opende zondagochtend om 10 uur haar deuren, waar 44 standhouders hun creaties tentoonstelden.

Naast het bewonderen van de diverse stands konden bezoekers ook deelnemen aan zes boeiende workshops die gedurende de dag plaatsvonden. “Na acht succesvolle edities op Hoeve Vandewalle, hebben we ervoor gekozen om de locatie te wijzigen, wat ons nieuwe perspectieven biedt om het evenement levendig te houden”, vertelt Karel Decoene, voorzitter van het Davidsfonds. “De nieuwe locatie biedt meer ruimte en mogelijkheden, waardoor we ook meer standhouders kunnen verwelkomen. Nu Lien wat gas terugneemt, zijn we op zoek naar enthousiaste personen die haar uitgebreide takenpakket willen overnemen, zodat we de beurs toch kunnen voortzetten. Gezien de aanhoudende interesse van zowel standhouders als bezoekers lijkt er in ieder geval genoeg interesse te zijn voor de Happy Handmadebeurs!”

Lees ook: https://belgischeradiounie.net/2024/04/negende-en-laatste-happy-handmadebeurs/

Happy Handmadebeurs 2024

Foto’s Hendrik Lefebvre – Speleers Nico

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 april 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online