BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wedstrijden

Wedstrijd: Maak gratis deel uit van iets bijzonder …

Wedstrijd: maak gratis* deel uit van iets bijzonder

WEVELGEM – Wees getuige van de singlepremière van de getalenteerde zangeres Christina Loreena in Wevelgem. Laat je betoveren door haar stem en meeslepend optreden, terwijl ze haar nieuwste single onthult, tijdens een onvergetelijk moment vol muziek en magie.

Christina Loreena, ook gekend als de Koningin van het Nederlandse levenslied, viert op zaterdag 18 mei, in de Wevelgemse Sint-Theresiazaal, de voorstelling van haar nieuwe single. Zij doet dat in aanwezigheid van onder meer Jo Vally, Herbert Verhaeghe e.v.a.

B.R.U. schenkt vijf vrijkaarten weg

Ga GRATIS* dankzij B.R.U. naar de singelvoorstelling van zangeres Christina Loreena en maak een exclusieve kans, om de magie van Christina Loreena’s muziek te ervaren. Wil je er graag bij zijn om -als één van de eersten- haar ongelooflijke nieuwe single te horen, stuur dan voor dinsdag 14 mei een mailtje naar wedstrijd@belgischeradiounie.be en vermeld daarin je naam, voornaam, adres en telefoonnummer en uiteraard het antwoord op de vraag, welke Nederlandse zanger het liedje ‘Papa was a poor man’ zingt?

Het optreden begint zaterdag 18 mei om 14u00, het einde is voorzien rond 22u00 – Zaal Sint-Theresia – Heilige Theresiastraat 11, 8560 Wevelgem.

(De GRATIS toegang die wordt weggeschonken via de B.R.U. – website betreft enkel het optreden, het eetmaal is niet in de vrijkaart inbegrepen!)

Lees hier verder

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 april 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Wedstrijden
R.S. Muziek Nieuws!

R.S. Muziek Nieuws!

NIEUWERKERKEN – R.S. Muziek, is een muzieklabel met vestigingen in België en in Nederland. Het bestaat sinds 2015 en heeft enkele artiesten onder dak. Het