BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Coastrun slotmanche van Loopcriterium van de Kust

Coastrun slotmanche van Loopcriterium van de Kust

MIDDELKERKE – Op vrijdag 23 augustus sluit de Coastrun het Loopcriterium van de kust af. De Middelkerkse loopwedstrijd combineert een kidsrun, een 6 km- en een 10 km-loop. De 10 km telt dus mee voor het Loopcriterium van de kust. Het parcours, met start en finish aan de Calidris, is uitdagend maar bloedmooi.

Eén van de grote troeven van de Coastrace is het prachtige parcours. De uitdagende combinatie van ‘offroad’ secties langs duinen en strand en een stratenstuk, maken van de 10 km een serieuze uitdaging. De 6 km blijft op het strand en in de duinen. Uiteraard krijg je piekfijne bevoorrading en bezorgt de photobooth je een mooi aandenken. De Coastrun verdeelt een mooie prijzenpot tussen de winnaars van de 6 en 10 km. Zowel voor de senioren als de veteranen dames en heren

Een zomer lang lopen

De Coastrun in Middelkerke is het sluitstuk van het Loopcriterium van de kust. Deze serie bundelt 10 zomerse loopwedstrijden in alle kustgemeenten. Het criterium is zeker niet alleen voorbehouden voor wedstrijdlopers, ook recreanten vinden er hun gading, want iedere manche biedt meerdere afstanden en een kidsrun aan. Alle wedstrijden vinden plaats in de (voor)avond zodat de temperatuur ook ideaal is. Het Loopcriterium schiet uit de blokken op vrijdag 5 juli in Zeebrugge. Het Loopcriterium reikt prijzen uit aan de klassementslopers, de recreanten en de deelnemers aan de kids runs. Check hier de volledige agenda.

Teamrun

Nieuw in het Loopcriterium vanaf dit jaar is de Teamrun. Aan elke wedstrijd, kan je als vereniging of bedrijf deelnemen. Kom met je team met minimum 5 personen in een uniforme en herkenbare teamoutfit. Of deel een foto van je team met #Loopcriteriumvandekust en maak kans op een waardebon ter waarde van 150 euro.

Meedoen?

Schrijf je vanaf vandaag hier in voor de Coastrun of voor het Loopcriterium van de Kust.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws