BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Bellewaerde Park erkend als Best of the Best

Bellewaerde Park erkend als Best of the Best

IEPER – Bellewaerde Park is verheugd aan te kondigen dat het is erkend in de Travelers’ Choice® Awards Best of the Best van Tripadvisor® 2024.

Bellewaerde staat op een 18de plaats in de categorie pretparken en waterparken in Europa. De hoogste onderscheiding van Tripadvisor, de Best of the Best-winnaars behoren tot de top 1% van de beste vermeldingen wereldwijd op Tripadvisor.

Tripadvisor

Als ’s werelds grootste reisadviesplatform heeft Tripadvisor een ongeëvenaarde autoriteit bij reizigers en fijnproevers. Deze onderscheiding is gebaseerd op authentieke feedback van iedereen in de gemeenschap die Tripadvisor in de afgelopen 12 maanden heeft bezocht en een directe en eerlijke beoordeling heeft achtergelaten, waardoor het een waardevolle en betrouwbare aanwijzing is van de voorkeuren van reizigers.

“Gefeliciteerd aan Bellewaerde Park voor hun erkenning in de Travelers’ Choice Awards Best of the Best van Tripadvisor voor 2024,” zei John Boris, Chief Growth Officer bij Tripadvisor. “Het behoren tot de beste procent van bedrijven wereldwijd betekent dat je zo’n memorabele impact hebt gehad op je bezoekers dat velen van hen de tijd hebben genomen om online te gaan en een lovende recensie over hun ervaring achter te laten. Reizigers vertrouwen op de Best of the Best-lijsten van Tripadvisor om hen te helpen navigeren tussen de talloze dingen om te zien, te eten en te doen over de hele wereld.”

Bellewaerde betuigt langs deze weg diepe dankbaarheid aan bezoekers en toegewijd personeel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Nieuws, Samenleving
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te