BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Media, Nieuws

KAMPING KITSCH CLUB START EIGEN RADIOZENDER

Kamping Kitsch Club

Kamping Kitsch Club lanceert, in samenwerking met TOPradio, een eigen radiozender: Radio Kamping Kitsch Club. De online zender gaat vanaf 16 uur live en is te beluisteren  via de link: Radio Kamping Kitsch Club

Verwacht een unieke en waanzinnige mix van muziekstijlen helemaal in lijn met de kenmerkende sound van het festival. Luisteraars kunnen genieten van een brede selectie muziek, variërend van festival bangers, jump tot schlagers. Dit zorgt voor een dynamische en energieke luisterervaring die niemand mag missen. Achter de microfoon bevinden zich de bekende hosts MC Drummer en Johny Overdrive, die elk hun eigen programma zullen presenteren. Met deze hosts aan het roer kun je je verwachten aan het onverwachte en de meest verrassende momenten op de radio.

Radio waar iedereen naar uitkeek

MC Drummer: “Radio Kamping Kitsch Club is altijd prijs, een stortvloed aan waanzinnige hits, kitscherige verhalen en humor die zo flauw is dat je erom moet lachen. Zet je schrap want dit is de radio waar iedereen altijd heeft naar uitgekeken.” Johny Overdrive vult aan: “Neem je collega bij de hand en dans die polonaise bij de meeste absurde radio van het land: Radio Kamping Kitsch Club.”

Radio Kamping Kitsch Club

Daarnaast is er in de avondblokken ook plaats voor de muziek van de verschillende stages van Kamping Kitsch Club, zoals de Terror Tente, Spoilerroom, en het Oktoberfist Fest. Ontdek op die manier de veelzijdigheid en het unieke karakter van het festival, zelfs vanuit je luie zetel. Mis de lancering niet en stem morgen vanaf 16 uur af op Radio Kamping Kitsch Club via deze link

Over Kamping Kitsch Club 

De dertiende editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 17 augustus op de Lange Munte in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke. Na een arsenaal aan uitverkochte edities in eigen land, gaat ook Nederland overstag voor het over the top anti-festival met een nieuwe editie op 15 juni 2024 in Eindhoven. In december trok de Kamping voor een eerste keer naar Thailand voor een historische editie. Tijdens Kamping Kitsch Club moet je niks minder verwachten dan een groot feest, waar werkelijk iedereen zichzelf verliest in een cocktail van zelfspot, humor en regelrechte kitsch. Er is maar een regel en die is: `Wie niet verkleed is, komt er niet in!

Kamping Kitsch Club, zaterdag 17 augustus 2024, Lange Munte, Kortrijk. 
Tickets te koop aan €58 via www.kampingkitschclub.be

Lees ook:

https://belgischeradiounie.net/2024/05/kamping-kitsch-club-maakt-volledige-line-up-bekend/

https://belgischeradiounie.net/2024/03/nicky-du-soleil-winnaar-van-zangwedstrijd-kamping-kitsch-club

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Media, Nieuws
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd