BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

‘Twie hieres’ van stand kozen ook dit jaar voor muziek

'Twie hieres' van stand kozen ook dit jaar voor muziek

GENT – Nu de Gentse Feesten 2024 er bijna opzitten, blikt Belgische Radio Unie terug op een evenement, dat dit jaar aan de zevende jaargang in de Minard Schouwburg toe was.

‘Kieze veur meziek’ is een initiatief van twee pur sang Gentenaars, Koen Crucke en Luk De Bruyker. Zij brachten op hun geheel eigen manier en in hun geheel eigen stijl, een hommage aan bekende Gentse en andere zangers en zangeressen.

Stembiljet

En dat deden ze bijlange niet alleen, want alle toeschouwers kregen, bij aankomst in het bekende volkstheater, aan het Gentse Romain Deconinckplein, gelijk zowaar een stembiljet, waarmee ze de speellijst van de voorstelling konden bepalen.

B.R.U. ging gelijk een kijkje nemen en had er een toffe babbel met de twee Gentse all-stars. Met dank aan Jan Gheysens (management) en Jan Verleyen van Theatercompagnie ‘De Kroon’.

Bekijk ook de videoreportage van Els Bollaert en Ronny Hantson

https://www.facebook.com/belgischeradiounie/videos/1034282431724466

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie Ronny Hantson
Evenementen, Nieuws, Samenleving
Kotmadam Sarafian

Nieuw bij VTM ‘Kotmadam Sarafian’

ANTWERPEN/VILVOORDE/GENT – De mafste kotmadam van het land is ongetwijfeld Barbara Sarafian. In het gloednieuwe VTM-programma Kotmadam Sarafian ontfermt ze zich in Gent een heel