BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Video Reportage

Van Gentse Feesten tot Kamping Kitsch Club: Nicky Du Soleil’s Drukke Zomer

Nicky Du Soleil

GENT/BRUSSEL/KORTRIJK – Nicky Du Soleil, de rijzende ster in de schlagerwereld, staat op 17 augustus aanstaande geprogrammeerd op de main stage van Kamping Kitsch Club te Kortrijk. Afgelopen zondag konden de fans van Nicky Du Soleil hem al bewonderen tijdens de Gentse Feesten, waar hij optrad in de nokvolle tent van Cirq op de speelplaats van Sint Bavo.

Het zijn drukke tijden voor Nicky Du Soleil. Naast een volle concertagenda bracht de Brusselaar onlangs een nieuw nummer uit, getiteld ‘Soleil Airlines’. Bovendien staat er meer nieuw werk klaar om dit najaar te worden gelanceerd, onder meer het nummer ‘Ik hou van jou’, die de fans zondag in première te horen kregen tijdens het optreden van Nicky. Eerst wil Nicky zich volledig focussen op zijn optreden op Kamping Kitsch Club, wat belooft iets heel speciaals te worden.

Ook afgelopen zondag was het drummen om een plaatsje te bemachtigen in de nokvolle tent van Cirq op de Gentse Feesten om Nicky Du Soleil aan het werk te zien. Van zodra de eerste noten van zijn openingsnummer O La La La La La La weerklonken gingen de aanwezige fans dan ook meteen volledig uit de bol.

Voordat hij aan de voorbereidingen voor Kamping Kitsch Club begint, wil Nicky zijn fans eerst nog verwennen met een waar familiefeest op 24 juli in de Stelplaats in Leuven. B.R.U. had een exclusief interview met Nicky Du Soleil tijdens de Gentse Feesten, vlak voor zijn optreden in Cirq.

Bekijk het interview hier:

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 juli 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Video Reportage