BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Media, Nieuws

Robbie Williams wordt feel-good-ambassadeur van het nieuwe cruiseschip mein schiff relax

ROBBIE WILLIAMS

HAMBURG – Internationale singer-songwriter Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax. TUI Cruises gaat een meerjarig partnerschap aan met de bekende artiest voor Mein Schiff.

Over een kleine zes maanden zullen de eerste gasten van Mein Schiff Relax kunnen genieten van een zintuigen strelende cruise. Dit eerste schip in de innovatieve InTUItion-klasse, wordt momenteel gebouwd op de Italiaanse scheepswerf Fincantieri.

Ook Robbie Williams is enthousiast over dit cruise-concept en Mein Schiff Relax. Tijdens een bijeenkomst in Hamburg presenteerde Wybcke Meier, CEO TUI Cruises, het Feel-Good-Concept van Mein Schiff Relax aan de zanger en entertainer. Zijn conclusie: “Ik ben voortdurend op reis, ik hop van het ene hotel naar het volgende. Wat is er nou beter dan de wereld verkennen op een cruise en altijd je Feel-Good-hotel bij je te hebben? Mijn leven is turbulent en ik heb geleerd hoe belangrijk het is om plekken te hebben waar je je kunt terugtrekken om te ontspannen. Het nieuwe Mein Schiff Relax met zijn vele prachtige plekken om te ontspannen is hier perfect voor. Ik kan alleen maar zeggen: Relaxing rocks.” 

Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises, voegt hieraan toe: “We zijn blij om een samenwerking aan te gaan met wereldberoemde artiest Robbie Williams om nog meer mensen enthousiast te maken over Mein Schiff en de nieuwe InTUItion-klasse in het bijzonder. Hij zal samen met ons het nieuwe cruiseschip Mein Schiff Relax aan de gasten introduceren. En hij heeft gelijk als hij zegt: Relaxing rocks. Op de Mein Schiff Relax hebben we genieten, vrijheid, belevenissen en heel bijzondere Feel-Good-momenten naar een heel nieuw niveau getild.” 

MEIN SCHIFF RELAX

Mein Schiff Relax zal haar gasten een gevarieerde en excellente culinaire reis bieden met diverse restaurants, zoals Fugu, het nieuwe Aziatische restaurantconcept van de Berlijnse sterrenchef Tim Raue. Ook in de hutten en de suites speelt Mein Schiff nog meer in op de individuele behoeften van cruisereizigers om een onvergetelijk vakantiegevoel te creëren. Dat geldt ook voor de soloreizigers; Mein Schiff Relax biedt ook eenpersoonshutten met balkon aan. Entertainment van topklasse en spannende voorstellingen, thema’s die ook muziekicoon Robbie Williams na aan het hart liggen, zijn belangrijk op Mein Schiff Relax. Spa en wellness worden op het nieuwe schip opnieuw uitgevonden, bijvoorbeeld met een exclusieve sauna met fantastisch uitzicht op zee.  

Vanaf 23 september lanceert Mein Schiff een breed uitgezette campagne in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland, met uitingen met Robbie Williams op tv, radio, digitale out-of-home media, online video’s en in reisbureaus. Hierin laat de wereldbekende singer-songwriter, zien waarom hij fan is van Mein Schiff Relax en waarom “Relaxing rocks”.  

Alle informatie over Mein Schiff Relax vind je hier: www.meinschiff.com/en/feelgood-relax.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 september 2024
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Media, Nieuws
Tui

TUI Belgium op zoek naar 360 nieuwe medewerkers

OOSTENDE/ZAVENTEM – TUI Belgium, de grootste reisorganisatie van het land, is op zoek naar 360 nieuwe collega’s op verschillende departementen: stewards(essen) voor de luchtvaartmaatschappij, studenten