BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gekneld na aanrijding tractor in Sint-Baafs-Vijve

Bestuurster gekneld na aanrijding met tractor in Sint-Baafs-Vijve
Foto : NGS
Toen een bestuurster met haar Citroën maandagavond rond 22u vanuit Sint-Eloois-Vijve kwam gereden liep het ter hoogte van de Balta fabriek in de Wakkensteenweg volledig mis. Ze kwam er in aanrijding met een zaaimachine die achteraan een tractor was bevestigd, de tractor zelf kwam uit de tegenovergestelde richting. Door de hevige klap draaide het voertuig 180 graden om zijn as en kwam op dezelfde rijstrook en in dezelfde rijrichting van de tractor tot stilstand. De bestuurster zat gekneld en kon op eigen kracht het voertuig niet meer verlaten en werd door de hulpdiensten van brandweerpost Waregem uit haar zwaar beschadigde auto bevrijd. Ze werd met lichte verwondingen overgebracht naar het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes ziekenhuis in Waregem voor verdere verzorging. De Wakkensteenweg werd gedurende meer dan een uur afgesloten voor alle verkeer om alle hulpdiensten hun werk veilig te kunnen laten uitvoeren. Politiezone Midow deed de nodige vaststellingen om zo de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen.
Bestuurster gekneld na aanrijding met tractor in Sint-Baafs-Vijve
Foto : NGS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen