BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Rookontwikkeling in gebouwen van Focus-WTV

Rookontwikkeling in gebouwen van Focus-WTV
Foto: JOS
In het gebouw waar de regionale televisie Focus-WTV gehuisvest is ontstond er op de tweede verdieping een zware rookontwikkeling die zich vlug verspreidde naar de aanpalende burelen van firma’s die zich aldaar hebben gevestigd. Het onheil ontstond in leegstaande burelen op de tweede verdieping toen een lichtbak oververhit geraakte en alzo kortsluiting veroorzaakte. De brandweer van Roeselare snelde toe met drie wagens maar ze moesten zich beperken met een rookafzuiginstallatie om de rookontwikkeling in te dijken. Gelukkig waren geen vlammen te bespeuren. Na een kwartier konden de spuitgasten naar hun kazerne terugkeren. De schade bleef beperkt tot de lichtbak en het stopcontact.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws