BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw zwaargewond bij verkeersongeval

Vrouw zwargewond bij ongeval
Foto : JOS
Donderdagavond rond 17u30 reed een 18 jarig meisje huiswaarts langs de Dammaertstraat in Staden toen ze in een bocht de controle over haar stuur verloor. Ze mistte de lichte bocht en ging over kop. Vervolgens kwam de auto op zijn dak terecht en zat het meisje geklemd in haar wagen. De brandweer van Staden was snel ter plaatse en kon haar uit het wrak bevrijden. Ze werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeert niet in levensgevaar. Haar wagen werd totaal vernield.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen

Bromfietser zwaargewond in Roeselare

Dinsdag omstreeks 17u kwam het op het kruispunt van de Begoniastraat en de Rumbeeksesteenweg tot een zware aanrijding tussen een personenwagen en een bromfietser. Een