BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Huawei P40 Pro+ komt in juli naar België

Huawei 2020 De Huawei P40 Pro+ 40MP Ultra-Wide Cine Camera maakt volledig gebruik van de ISO 51200 lichtgevoeligheid om video-opname bij weinig licht te ondersteunen, wat zelfs bij gebruik van professionele apparatuur een uitdaging kan zijn. Samen met de SedecimPixel Fusion Technology, die superpixels van 4,48 μm produceert, kan het apparaat ’s nachts heldere beelden maken. De Cine Camera ondersteunt ook HDR-contentopname, 7680fps Ultra Slow-Motion opname en real-time Bokeh-effecten voor video’s – vergelijkbaar met de resultaten van een lens met groot diafragma. De telefotocamera kan zowel hoogwaardige zoombeelden als 4K time-lapse video’s vastleggen, en met de nieuwe Directional Audio Zoom kunnen gebruikers inzoomen op een audiobron en tegelijkertijd het geluid ervan versterken. Vooruitstrevend design De Huawei P40 Pro+ is uitgerust met het Huawei Quad-Curve Overflow Display, met superslanke randen en gestroomlijnde ronde hoeken die zorgen voor een ergonomische greep en een bijna randloze uitstraling. Bovendien zorgt het vloeiende 90 Hz display voor een geoptimaliseerde reactiesnelheid en soepelere animaties, evenals een veel meeslependere game-ervaring. De Huawei P40 Pro+ is voorzien van een innovatief nanotechnisch keramisch achterpaneel dat is gebakken en gepolijst om ervoor te zorgen dat het de tand des tijds doorstaat, en levert een ongelooflijke duurzaamheid en tijdloze stijl, verkrijgbaar in Ceramic White en Ceramic Black. Een 5G-krachtcentrale Aangedreven door de intelligente Kirin 990 5G en versterkt door Huawei’s expertise in 5G, levert de Huawei P40 Pro+ geïntegreerde 5G-connectiviteit met de meest uitgebreide 5G-bandondersteuning, voor ultrasnelle snelheid. De 160MHz Wi-Fi 6 Plus technologie biedt ook snelle connectiviteit met ondersteuning voor 2.400Mbps piektheoretische transmissiesnelheid, voor een betere signaalontvangst. Het op maat gemaakte 4-in-1 SuperCool systeem zorgt voor de beste koelprestaties om de Huawei P40 Pro+ te helpen bij de verwerking van hoge capaciteit die door 5G-communicatie wordt geproduceerd. Naadloze connectiviteit De Huawei P40 Pro+ is uitgerust met het nieuwste EMUI 10.1-besturingssysteem en introduceert nieuwe functies die een meer naadloze connectiviteit mogelijk maken. De verbeterde Huawei Share maakt meer gestroomlijnde verbindingen met andere Huawei-apparaten en apparatuur van derden mogelijk. De nieuwe Multi-Screen Collaboration-functionaliteit breekt de barrières tussen Windows en Android-systemen af, voor een verbeterde mobiele kantoorervaring.        

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws