BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

HUAWEI FreeBuds Pro: ANC en naadloos schakelen tussen apparaten

Huawei free buds HUAWEI FreeBuds Pro zijn ’s werelds eerste echte draadloze stereo (TWS) oortelefoons die intelligente dynamische ruisonderdrukking ondersteunen. De nieuwe TWS-oortjes zijn voorzien van een hardware- en software-geïntegreerde oplossing en identificeren op intelligente wijze het type omgevingsgeluid op basis van de directe omgeving van de gebruiker. Ze kunnen zo schakelen tussen drie profielen – General, Cosy en Ultimate – om optimale ruisonderdrukkende prestaties te bieden met een toonaangevende ruisonderdrukkingsgraad van 40dB. Met de Dual Connection met Android, iOS en Windows smart systems kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen apparaten zonder gebonden te zijn aan één merk. De nieuwe gebaarbesturing stelt gebruikers in staat om gemakkelijk de controle over de oortelefoon over te nemen doormiddel van een swipe of een knijpbeweging op de kubusvormige oortelefoonstang.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 september 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws