BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Verken de uithoeken van de wereld met Huawei’s Sonic Escapes-podcasts

Huawei Sonic

Huawei lanceert Sonic Escapes, een serie van 360 binaural audio podcasts. Centraal staan drie exotische locaties – Mexico, Marrakech en Jamaica – waar luisteraars vanuit hun zetel naartoe gevoerd worden in een onderdompelende 8D geluidservaring. In combinatie met de Huawei FreeBuds Pro vormt het de ideale ontsnapping aan druilerige herfstdagen en onverwachte trip in staycationtijden.

Huawei Freebuds Pro introduceerde ’s werelds eerste Intelligent Dynamic Noise Cancellation-technologie. Die biedt de mogelijkheid om te ontsnappen aan de geluiden rond je en zo totaal ondergedompeld te worden in je favoriete muziek, film of podcast. Sonic Escapes maakt hier optimaal gebruik van en neemt luisteraars mee op een spannend avontuur. Van de sprookjesachtige souks in Marrakech en de zonovergoten straten van Kingston, Jamaica tot het bruisende Mexico. Luisteraars ervaren de baanbrekende innovatie via drie verschillende podcasts op een dynamische en meeslepende manier.

Met de Intelligent Dynamic Noise Cancellation-technologie, excellente geluidskwaliteit, verbeterde audio en het akoestisch stabilisatiesysteem garanderen de HUAWEI Freebuds Pro verbluffende helderheid bij elke stopplaats op je Sonic Escapes reis. Het ergonomisch in-ear design zorgt voor een maximaal comfort en kraakhelder geluid – ongeacht hoe lang je de oortjes inhoudt.

De drie Sonic Escapes audio ervaringen vind je via https://consumer.huawei.com/be/campaign/sonic-escapes via Huawei’s Music app in de Huawei AppGallery.

De Huawei FreeBuds Pro zijn vanaf oktober beschikbaar in België in de kleuren Silver Frost, Ceramic White en Crabon Black voor een aanbevolen adviesprijs van € 179. Consumenten die de Huawei FreeBuds Pro aanschaffen tussen 16/09 en 31/10 ontvangen gratis een Huawei Band 4 Pro twv € 79.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws