BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Alex Agnew en Kinepolis slaan opnieuw de handen in elkaar

Alex Agnew De show Alex Agnew – Be Careful What You Wish For kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden. De voorziene herneming van 70 shows in Vlaamse en NL theaters wordt daarom geannuleerd en de show zal niet meer live hernomen worden. In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse Sportpaleis in première met z’n nieuwe comedyshow Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs VL en NL theaterzalen.  Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. De beperkte publiekscapaciteit noopt zalen, organisatoren, gezelschappen en artiesten om shows te annuleren wegens niet rendabel te organiseren. De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen die zorgen voor beperking in publiekscapaciteit, maken dat niet alleen artiesten hun publiek moeten missen, maar het publiek geraakt door het beperkt aantal tickets ook niet meer bij zijn artiesten. Om de fans alsnog de kans te geven om te genieten van deze 6de zaalshow, slaan Alex Agnew en Kinepolis opnieuw de handen in elkaar. De opnames van de Sportpaleisshow Be Careful What You Wish For worden, vanaf woensdag 21 oktober 2020 integraal uitgezonden in alle Kinepolis bioscopen in VL en Brussel.   Wil je alsnog het live-theatergevoel beleven van Alex Agnew – Be Careful What You Wish For vanuit een luxe cinemazetel en wil je de sfeer van de Sportpaleisshow (opnieuw) beleven? Reserveer nu al je tickets op www.kinepolis.be  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Wat als de Londense onderwereld ontploft?

De Amerikaanse expat Mickey, rol voor Matthew McConaughey, heeft in Londen een bijzonder winstgevend marihuana-imperium opgebouwd. Een imperium dat hij – volgens de laatste geruchten