BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Yente Lampaert en danspartner Lise Dumont worden Belgisch Kampioen op dansconcours Dance Waves

Foto NSK
Foto NSK
Yente Lampaert (12) uit Kuurne en haar danspartner Lise Dumont (12) uit Ooigem van dansschool Dance-Control uit Kuurne hebben alweer gescoord, ditmaal op het Belgisch kampioenschap die dit jaar plaatsvond op 5 september te Houthalen-Helchteren.  Nadat ze eerder op het jaar reeds laureaat werden binnen hun categorie op de internationale wedstrijd Global Dance Open en daarnaast ook nog een derde plaats wisten weg te kapen binnen de gehele streetcategorie, is het duo nu ook Belgisch kampioen geworden op het dansconcours Dance Waves onder de professionele leiding van hun coach Ryannen Vanhulst.  Noor Spenninck uit Lendelede werd knap 4 de in de IPB 3 klasse maar grijpt helaas zo net naast een podium plaats.  Zij nam deel aan de modern/ jazz categorie met een choreo van Lucia Pasquini.  Huidig telt Dance – Control zo’n 500 leden waarvan er een 80-tal op wedstrijdniveau dansen.  Naast recreatieve dans kan je er eveneens heen voor een intensief aanbod.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 september 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws