BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

DC CREW van dansschool Dance-Control uit Kortrijk kroont zich tot Vicekampioen op Belgisch Kampioenschap Dance Waves

Dance Waves Voor het tweede weekend op rij heeft dansschool Dance-Control uit Kortrijk haar beste beentje voorgezet.  Ditmaal schitterde de dansschool op het Belgisch Kampioenschap Dance Waves.  De Choreografie die DC CREW bracht leverde het team alvast de titel van vicekampioen op bij de teams.  Titelverdedigers Yente Lampaert uit Kuurne en Lise Dumont uit Ooigem die reeds twee jaar op rij Belgisch kampioen werden eindigden verdienstelijk op een derde plaats bij de duo Juniors en Megacrew onder leiding van Axelle Deconinck eindigde op een zesde plaats.  Ook nu mag dansschool Dance-Control uit Kortrijk opnieuw fier zijn op de prestaties die haar dansers en danseressen neer hebben gezet op het Belgisch Kampioenschap Dance Waves.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 mei 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws